Altınyıldız Kolejinin düzenlemiş olduğu Kariyer Söyleşi programına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet SAVRAN konuk oldu.


Programda Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet SAVRAN Belediye Başkanlığı ve doktorluk mesleği hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler verdi. Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşide öğrencilerimizin meslek seçimleri ile birlikte belediye başkanlığı ve ilimiz hakkında öğrenmek istedikleri soruları Belediye Başkanımız Dr. Mehmet SAVRAN Bey büyük bir itina ile cevapladı.


Altınyıldız Kolejinden 2019 yılında mezun olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği

Bölümüne yerleşen oğlu Erkin SAVRAN’ın Altınyıldız Koleji mezunu olmasından dolayı doğru bir okul tercihi yaptığını dile getirdi. Ayrıca Altınyıldız Kolejinin yıllardır değişmeyen donanımlı ve başarılı bir eğitim kadrosu olduğunu belirtti. Çiçeklerle karşılanan Belediye Başkanımızın programı öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi gördü. Nevşehir Belediye Başkanımız, Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu da ziyaret ederek, sınıflarda küçük öğrencilerimizle kucaklaştı, bu okulun bölgede gezdiğim en güzel ve donanımlı yapıya sahip Anasınıfı ve Kreş olduğunu dile getirdi.


Okulumuzdan ayrılırken bu programı düzenleyen ve Nevşehir’e güzel bir eğitim yuvasını kazandıran Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ragıp ÖZALTIN’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi KARACA’ya ve okul müdürlerimiz Özkan KILINÇ, Hülya ÇETE, Hande ÖZALTIN’a ve Altınyıldız Kolejinin değerli öğretmenlerine teşekkürlerini sundu.


Altınyıldız Eğitim Kurumları ailesi olarak kendisine bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberi Paylaş: